Margriethof 25
Papendrecht
Ma - Vr
08:00 - 17:00
06-24920097
info@nesselandeprojecten.nl

Bouwprojecten

Nesselande Projecten BV is een bedrijf met veel ervaring in bouwprojecten van grote diversiteit. Zowel voor kleine klussen als voor grote complexere klussen in Papendrecht en omgeving staan wij voor u klaar. Onze projecten variëren van ruwbouw tot afbouw. Denk hierbij aan (prefab) betonbouw, systeembouw, winkelbetimmering, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, etc.

Bouwprojecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten

Op de zakelijke markt mogen wij een uitgebreid aantal opdrachtgevers tot onze orderportefeuille rekenen: van kinderdagverblijf tot supermarkt en van gebouwbeheerder tot bruggenbouwer. Op de particuliere markt hebben wij ook diverse projecten uitgevoerd. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakraam tot het vernieuwen van een compleet dak en aan het realiseren van een nieuwe garage tot aan de reparatie van stucwerk. Alle voorkomende nieuwbouw, verbouw en onderhoudsklussen in Rotterdam en omgeving voeren wij graag voor u uit.

Ontdek onze complete dienstverlening

Heeft u een bepaald idee in uw hoofd en wilt u bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren, maar weet u nog niet precies hoe of wat? Wij bieden u een complete dienstverlening bij alle bouwprojecten in Rotterdam en omgeving: van engineering en uitvoering tot en met onderhoud en beheer. Vanaf de initiatieffase van een project tot en met de oplevering zijn wij u van dienst. Bij Nesselande Projecten BV beheersen we alle facetten om uw opdracht uit te voeren met gekwalificeerde werknemers en materieel.

Kies voor flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid

Onze organisatie in Papendrecht kenmerkt zich door een flexibele instelling, vakmanschap en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Dat kunnen vele klanten, waar wij al jarenlang voor werken, beamen. Daarnaast houden we tijdens alle bouwprojecten oog voor kwaliteit en hebben we aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Neem een kijkje bij ‘projecten’ om te zien wat wij zoal hebben ontwikkeld en opgeleverd. Zit hier iets tussen dat u ook graag zou willen? Of heeft u juist hele andere plannen? Neem in beide gevallen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 06-24920097, stuur een e-mail naar info@nesselandeprojecten.nl of vul ons contactformulier in.